Συλλαλητήριο στην Agrotica την 1η Φεβρουαρίου από την Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Ελλάδας

agrotes_nikaia
Jan 25 2018

Συλλαλητήριο στην Agrotica την 1η Φεβρουαρίου από την Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Ελλάδας

Έπειτα από 4 ώρες σύσκεψης και διαλόγου για το αγροτικό κίνημα, οι αγρότες που παραβρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Πνευματικό Κέντρο της Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ αποφάσισαν την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου με τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, στα εγκαίνια της Διεθνούς έκθεσης Agrotica.

«Είναι αφετηρία και ορόσημο των κινητοποιήσεων μας με σκοπό την κάθοδο και διεκδίκηση λύσεων σε όλα τα προβλήματα που αφορούν τον παραγωγικό τομέα» ανέφερε ο κ. Γιώργος Μαχάς ο οποίος ανέγνωσε την ανακοίνωση.

Αποφασίστηκε επιπλέον η συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα Αγροτών Ελλάδας που θα προτείνει και τις επόμενες ενέργειές τους.

Όσο για την πρόθεσή τους να στήσουν μπλόκα στους δρόμους, ξεκαθάρισαν πως εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους ίδιους τους αγρότες και ποια απόφαση θα λάβουν στις γενικές τους συνελεύσεις, δίχως να αποκλείουν οποιαδήποτε κίνηση.

Απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους αγρότες να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, καθώς η παρουσία τους κρίνεται παραπάνω από αναγκαία.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι αγροτών από επιτροπές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Φθιώτιδας και της Πελοποννήσου, που δεν συμφωνούν με τα αιτήματα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων (ΠΑΣΥ).

agro24.gr

[/sociallocker