Νέστορας Ι. Κολοβός - Δρ Γεωλόγος

May 06 2018

Νέστορας Ι. Κολοβός – Δρ Γεωλόγος

nestoras-photo

        Ο Δρ Νέστορας Κολοβός είναι Γεωλόγος στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου, το μεγαλύτερο λιγνιτωρυχείο των Βαλκανίων.

        Είναι Master of Science του Πανεπιστημίου Leeds της Μεγάλης Βρετανίας και Διδάκτωρ Γεωλογίας του ΑΠΘ.

       Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία 35 ετών και έχει διδάξει ως καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

       Έχει εισηγηθεί αρκετές καινοτομίες και έχει δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές εργασίες σε ξένα επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.

       Επίσης έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και προωθεί την εφαρμοσμένη επιχειρηματικότητα με διαλέξεις και σεμινάρια σε Επιμελητήρια και Συλλόγους της χώρας.

     Ασχολείται συστηματικά με την Αγρογεωλογία και την Εδαφολογία, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις για τη βελτίωση της ποιότητας  και της απόδοσης των εδαφών.

        Είναι ιδρυτής και συντονιστής της ιστοσελίδας www.agrotis.gr και στηρίζει καθημερινά την ανάπτυξη του Αγροτικού Τομέα.

      Με την πλούσια ερευνητική, επιστημονική, επαγγελματική και διδακτική του εμπειρία, αποτελεί έναν πολύτιμο σύμβουλο-συνεργάτη ικανό να βοηθήσει στη βελτίωση της γονιμότητας των εδαφών για καλύτερες παραγωγές, μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερα κέρδη.

        Είναι πάντα στη διάθεση Συλλόγων, Επιμελητηρίων, Σχολείων και Συνεταιρισμών για να προσφέρει διαλέξεις και σεμινάρια για τη βελτίωση και την αειφορία των εδαφών.

       Διεύθυνση επικοινωνίας: info@agrotis.gr